Yoga! Split

12Hanumanasana (eller split) er et af de helt store stræk og det kan sagtens tage et par år før det bagerste lår kommer ned og rør underlaget. Nogle vigtige punkter for at komme helt ned er:

  • Varm op! Det er et dybt stræk og du risikerer skader ved ikke at være ordentligt varmet op. 5 – 10 solhilsener er et godt sted at starte, men ellers er det en god øvelse til aller sidst i din yoga session.
  • Lyt! Lyt til din krop og ikke til dine egne forventniger om hvor du burde eller kan være. Selv hvis du allerede har været helt nede, kan det være din krop ikke giver dig lov i dag. Lyt godt efter til hvor du er i dag.
  • Vær tålmodig og konsekvent! Det nytter ikke noget at presse dig selv ud over din kompacitet, du risikerer skader og det tager endnu længere tid! Øv lidt hver dag, vær konsekvent i din praksis, selv de dage hvor du ikke kommer langt ned eller føler du gør fremskridt!
  • Vær taknemmelig! Husk at værdsætte den krop du er i, uanset hvordan den klarer sig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga! - Stress