Sukkerfri, glutenfri, samvittighedsfri

Daglig træning

IMG_3754

Nu er jeg ikke træningsafhængig, men det er jeg… Jeg kan simpelthen ikke lade være med at bevæge mig, og heldigvis er det også det mit arbejde går ud på… Men jeg har jo også fri en gang imellem og når man er vandt til at træne meget er det bedste jeg ved at tage en rigtig forkælelsesdag hvor jeg gør gode ting for kroppen.

Først tog jeg ud og løbe, jeg er ude hver anden dag og det passede med at jeg kunne lunte en lille 5.5 igennem skoven som opvarmning.

IMG_3755Yoga er som bekendt min lidenskab og ingen hygge uden måtten. Jeg elsker at lave yoga når jeg har været ude og løbe, det er en god opvarmning. I dag fulgte jeg ikke noget program da jeg havde en del muskler jeg gerne ville ha arbejdet igennem efter at ha’ undervist i akrobatik på gøglerskolen. Så fik jeg nogle gode tips fra min mentor angående håndstand som jeg lavede en 30 stykker af (så er jeg heller ikke sejere end at jeg var godt brugt)

IMG_3756

Nu ser det jo flot ud når jeg tager ud og svømmer efter sådan en omgang træning, men det er ærlig talt mest for at komme i boblebadet og i saunaen… selvfølgelig pressede jeg lige 1,5k på 30min for man nyder ikke afslapning helt lige så meget som hvis man har arbejdet for det, men yndlings øjeblikket var at vide at jeg havde taget al min træning i sådan et tempo at jeg kunne nyde det hele vejen igennem… Ellers kommer jeg aldrig afsted!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri, glutenfri, samvittighedsfri