THE!

Sukkerfri, glutenfri, samvittighedsfri

IMG_3891_Fotor_Collage_FotorNu er det ikke nogen hemmelighed at der også er sukker og fedt i frugt og nødder og der kan endda være rigtig meget. Forskellen er bare at bleget sukker som vi kender det fra sukker skålen har en større tendens til at binde salt og fedt i fordøjelsessystemet og har derfor svære ved at omsætte det til energi. Derfor kan det hjælpe lidt på helbredet at styre udenom de søde sager… men det er jo lettere sagt end gjort og her er en lille lækker snyder som også fungerer som protein bar. Det er i høj grad en base som du kan tilføje lige det du syntes er lækkert. Flere nøder eller frø eller oven i købet frisk frugt hvis det er nogle du skal spise senere i dag eller vil fryse ned. Mums de forsvinder hurtigt, men de er meget billigere end de købte så der er nemmere plads til det i økonomien…

IMG_3887_Fotor

Opskriften er simpel;

– Dadler
– Mandler
– Rosiner/abrikoser
– Solsikkefrø
– Kakao (hvis den er glutenfri er resten det også)
– Kokusmel

Blend eller mos det hele sammen og rul dem i kokusmelen. Tilsæt evt. en skefuld vand ved blendning. Opbevares i køleskab eller fryses ned.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE!