Gå ture som medicin…

IMG_7926IMG_7557

“En halv times gang om dagen giver masser af fysiske gevinster og et bedre humør.” – Politikken 14 okt. 2014

Er du en af dem der ikke kommer ud og løbe de 3/4 gange om ugen ligesom alle de wonder-instagrammere der løber marathon hver måned, og er det bare lidt svært at komme afsted når nu det er koldt og gråt, så lad være med at blive helt fortvivlet! Der er nemlig rigtig mange fordele ved en lang og lækker gå-tur. Lad cyklen/bilen/bussen være og gå til din næste destination, eller tag en tur i naturen eller ned ad gå-gaden og vindueskig lidt undervejs.

“Rask gang kan forøge vores middellevetid og modvirke naturligt forfald. Gang styrker muskulatur, led, sener og sansemotorik og har selv i moderat form effekt som kredsløbstræning«, siger lektor Jens Troelsen, der er forskningsleder for programmet ’Active Living’ ved Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet.”

Der er derfor ikke nogen grund til at slå dig selv oven i hovedet med hvor lidt du får løbet, ta en gå tur og lev lidt længere. Tag evt. en ven/veninde eller særlig someone med…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode grunde til økologi