21 dags yoga marathon

Hej til håndstand

Det at stå på hænder bliver i nogle kredse set som en af de ypperste discipliner fordi det kræver en del styrke og kontrol. De fleste med lidt kropsforståelse kan sparke op i en håndstand, men de færreste kan blive stående på stedet uden at rokke på sig. Her er et par tips til hvordan du træner din krop til en af de mest avancerede og tidskrævende stillinger inden for yoga. (og gymnastik, dans, circus, parkour osv.)

Første trin er at kunne sparke op ad en væg. Hvis du ikke kan det endu kan du se nogle forberedende øvelser her! Derefter kan du begynde at stå “omvendt” op ad væggen. Det er super godt for styrke og stabilitet, især i ens “core“. IMG_6622 Derefter kan du se om du tør sparke op ad væggen sådan at du står lige når du bøjer et knæ. IMG_6624IMG_6621 Sidste trin er at vende dig om og placere en enkelt fod på væggen i 90 graders vinkel. Hvis du føler dig sikker, kan du forsigtigt overføre hele vægten og balancen til armene så din fod letter fra vægenIMG_6628

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 dags yoga marathon