Det er om morgenen det sker...

Styrk dit immunforsvar

IMG_8193Det er altid den her tid på året hvor jeg bliver for ivrig efter foråret at jeg ender med at ligge syg en god procentdel af min tid. Kombinationen af nærmest bare ben på løbeture og hold på 30+ personer der roder rundt på gulvet og mellem hinanden gør, at jeg alt for tit opsamler en eller anden infektion (som næsten med det samme bliver erstattet af den næste)

Men det er også denne her tid på året hvor ens C & D vitamin niveau kan være lavt og selvom du ikke udelukket kan spise dig til et bedre immunforsvar er der et par ting du aktivt kan gøre:

1) D-vitamin
2) C- Vitamin (det er jo appelsin højsæson)
3) Dyrk motion
4) Omega 3 (find din her: www.fiskeolie-test.dk)
5) Selen (findes bla. i nødder)
6) Hvil dig og sov rigeligt
7) Masser, masser, masser af vand
8) Undgå stressede situationer

Selv tar jeg Omega-3 dagligt der også forbedrer kroppens smidighed og fordøjelse. Min vitamin pille består af de basale vitaminer og mineraler samt en masse urte tilskud, tilrettelagt specielt til kvinder og som regel er vitamin tilskud ikke noget man mærker markant, men jeg bilder nu mig selv ind at det kan mærkes i mit energi niveau. Du kan købe den her: www.helsebixen.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er om morgenen det sker...