Reebok sale!!!

Dine trænings tights er gennemsigtige!!

lululemon-yoga-pants-see-throughAlt for ofte har jeg stået midt i undervisningen af et hold og fået alle til at lave en foroverbøjning for at finde ud af at 70% af eleverne har gennemsigtige trænings bukser på!! Og hvis du tropper op i dit trænings center med Nike, Reebok, Adidas (!), Puma eller bare H&M tights, så er de gennemsigtige når du bukker dig fremover.

Det er rigtig dejligt at du syntes det er relevant for alle at vide hvilke underhyler du har valgt at matche med dine sko, men det kan godt være at hende bag ved dig ikke nyder det helt så meget… Eller at du selv gør! Grunden til at så mange tropper og i disse kejseres klæder er, at lyset ofte er helt anderledes i omklædningsrummer hvor du i sin tid forelskede dig i bukserne. Der var du heller ikke svedig eller stod med hovedet mellem benene. Dine tights er højst sandsynligvis gennemsigtige selvom du ikke selv kan se det!

Så der er et par muligheder:

1) Lad være med at tage bukser på? Det virker til de alligevel ikke fuldfører deres funktion, så spar pengene og trop op i den g-streng vi allesammen kan se du har på!

2) Tag trusser på som ikke er trusser! Der findes et hav af hipsters som er mini mini mini shorts der er dobbeltlag i skridtet, og under et par tights kan vi ikke se hvor de ender og hvor dit kønshår begynder.

3) Hvis du virkelig ikke magter at smide g-strengen ud af din daglige trænings routine så tag enten dobbelt tights på eller køb tights der er colorblocked!! Et phenomen der desværre ikke er så udbredt i de danske træningssale, men et udtryk man bla. finder i USA om tights der ikke er gennemsigtige (og du får faktiske pengene tilbage hvis de ikke er) Hvilket er mere end os der har brugt hele vores træningstime på at skulle undgå at kigge mellem dine balder får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reebok sale!!!