Skvalderkålsboller

Om at stå på hænder

IMG_9347Håndstand er for mig en af de ultimative måder at kunne kontrollere sin krop på. Jeg er dybt fascineret og beundrer dem der har styrke og stamina nok til at blive stående på stedet i op til flere minutter. De får det til at se så nemt ud… Men det er det bare slet ikke. Især ikke for mig. Jeg har en nogenlunde stabil håndstand i 10 sek, men så glemmer jeg at trække vejret og så forsvinder fokus, energien og styrken ret hurtigt. Hvorfor er det så svært? Det er jo livsfarligt at lade være med at trække vejret og alligevel gør jeg det!!!

Jeg er blevet spurgt om hvor lang tid det tager at lære at stå på hænder og svaret er: det kommer an på hvor meget du træner! En stabil håndstand kan nok opnåes for de fleste i løbet af et års tid (selvfølgelig længere hvis du er i elendig form) men det svære er at være konsekvent og træne hver dag. Det er heller ikke lige alle steder man vender røven i vejret og sparker op i en håndstand, så nogle gange kan der være langt imellem  og så er der rigtig langt til en stillestående håndstand!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skvalderkålsboller