Skole uden Stole

THE!

 

Jeg elsker the og drikker gerne mellem 2 og 4 kopper om dagen. Jeg er til tider ret kræsen med den the jeg drikker og elsker samtidig at variere og er endt med at have ret stor kendskab til de forskellige mærker og deres produkter. Det har også udløst et samarbejde med et the selskab som jeg vil annoncere når det er helt på plads 🙂 (spændende) Indtil da kommer der en masse anmeldelser og product info på de the’er jeg får igennem systemet og tager gladeligt imod anbefalinger og tips og tricks. Glæd jer også til en artikel om the og dens egenskaber når vi kommer hen i de kolde, mørke måneder.

IMG_8811

Mærke: Hari Tea
Variant: Jasmin Green Tea & Ginger
Navn: Within & Without
Bedømmelse:

thekop fuld thekop fuldthekop fuldthekop fuldtekop tomtekop tom
4/6 kopper

Skærmbillede 2014-10-18 kl. 17.15.14

“Det er helt klart en af de mere eksklusive te’er på markedet som emmer af velvære fra indpakningen til indholdet. Den har en fantastisk delikat og krydret smag og brevet holder til mere end en enkelt kop.”

Hari Tea som blandt andet også står bag ved Shoti Maa Chakras serien og den berøgtede Buddha Box har formået at lave en mangfoldig og simpel the, som især er god til at falde ned på. Deres the er pakket i hånden, du får bomulds te breve, og en dejlig sofistikeret smag samt detox fordelene. Ifølge dem selv er det en god the at drikke når man ønsker en øget bevidsthed så jeg har forsøgt at indtage den lige før en meditation eller yoga session. Men den er altså også herlig under en tøse snak og al økologien, fairtrade’en og det bæredygtige faktum at man kan genanvende posen gør den her the til en god “al-rounder” som jeg varmt anbefaler til den erfarne og til newbie the drikkeren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skole uden Stole