Intelligente Yoga Måtter

De 10 bedste yoga måtter!

LIFORME:

Denne yogamåtte fra liforme er hurtigt ved at blive den seriøse yogis Rolls Royce.Baseret på “AlignForMe” systemet som er udtænkt af et selskab i London, Unknown-3hjælper den dig med at forbedre dine stillinger (asanas som det hedder på “yoga-sprog”) Den er god til yoga-newbi’en samt den erfarne yogi som ønsker at perfektionere detaljerne. Måtten er ret robust og bød, hvilket gør den lidt pladskrævende at transportere, men helt ideél til hjemmepraksis. Den er også lidt bredere end normalt og har et unikt greb grundet materialet på overfladen. Desværre er den lidt krydret pris mæssigt, men pengene værd i forbrugsglæde! En måtte som følger dig mange år i din praksis. Køb den her!

Skærmbillede 2014-10-20 kl. 10.56.04

NIKE:

Denne yogamåtte fra Nike er kun 3mm tyk og er en simpel, all-round måtte, god for især begyndere. Den er fantastisk nem at transportere og der er en masse lækre farver at vælge imellem. Den er billig og har et lækkert anti-skride system som gør den pålidelig og stabil. €21  Køb den her

 

Skærmbillede 2014-10-20 kl. 10.54.38LULULEMON:

Hvis du ikke kender Lululemon endnu er det bare at komme over på deres hjemmeside hurtigst muligt. Dette er yoga-verdens Prada, kendt for fantatiske designs og kvalitet. Det gælder selvfølgelig også deres yogamåtter og denne “HOT (TOWEL) MAT” er ingen undtagelse. Om du er til Bikram eller i et indisk ashram er det her den bedste måtte til at håndtere sved. Den er en virkelig smart blanding af et håndklæde og en måtte og du kan SMIDE DEN I VASKEMASKINEN!!! så alene der er det den ultimative måtte. Den er også “reversible” hvilket vil sige at du kan bruge begge sider op-ad, afhængig af om du har brug for skrid-sikkerhed eller sved absorbens. Derudover kan man rulle den sammen så den passer ned i cykelkurven og er nem at transportere.£53  Køb den her

Skærmbillede 2014-10-20 kl. 10.53.39YOGA-MAD:
Dette er den ultimative måtte hvis du føler at du glider rundt når du praktiserer. Lavet af naturlig latex, er den designet til at hjælpe dig med at stå fast når du praktiserer. Derudover er den bionedbrydelig, så du kan købe og praktisere med god samvittighed. £49.99 Køb den her! Skærmbillede 2014-10-20 kl. 10.52.16MANDUKA:

eKO superlite travel mat. Denne måtte kan man rulle sammen i den mindste lille rulle overhovedet muligt som passer lige ned i din sportstaske eller kuffert. Så vejer den kun 900g. Derudover er den lavet af naturlig gummi, så den er bio-nedbrydelig og utrolig øko-venlig. Den her yogamåtte kan du altså virkelig tage med hvor som helst!

£35 Køb den her!

Skærmbillede 2014-10-20 kl. 10.51.07YOGAMATTERS:

Dette er en af de måtter de højst sandsynligvis har liggende i dit yogastudie, takket være en enorm god anti-skride evne og rigtig god kvalitet og håldbarhed. Den er 4.5 mm tyk hvilket giver dig nok støtte omkring ledende uden at frarøve dig jordforbindelsen eller følelsen af at være forbundet med underlaget i balancer. Den får i hele 15 forskellige farver så det kan være du ender med et par stykker, £17 Køb den her!

YOGABLOKE:

Denne yoga måtte fra yogabloke.co.uk, er særligt designet til mænd og er derfor breddere og længere så tæerne ikke stikker ud i Savasana. Derudover viser det sig at lyserød er en overraskende populær farve på yoga måtter og ikke noget en rigtig “broga” (mænd der laver yoga) kan troppe op på et studie med. Denne Bodhi måtte er slidstærk, stabil og designet til hård-impact-yoga… og så er den i en mere tilpasset farve-nuance 🙂 £39.99 Køb den her! 

 

Skærmbillede 2014-10-20 kl. 10.47.35
GAIAM:

Den sidste yoga måtte er fra den 100% øko-venlige producent Gaiam som også har ekskluderet de 6 mest giftige flalater (så som PVC osv.) Dens pynt er lige så naturvenlig som dens design og fås, selvfølgelig, i lyserød. Hertil følger et gratis yoga workout download. £19.99 Køb den her! 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intelligente Yoga Måtter