Styrk dit immunforsvar

Pas lige på!!!!

Unknown-2T-10-0752-01-LipUnknown-5

Tar du naturmedicin som Baldrian, Humle eller Perikum, samtidig med at du er på p-piller (eller p-ring, stav, etc.) Så er det virkelig værd at vide at der er en mulighed for at disse urter kan ophæve den fødselsforebyggende effekt. Det er lidt vildt, fordi de alle er naturmedicin man kan købe uden recept, og hvis jeg ikke lige havde spurgt apotekeren (som efterfølgende måtte spørge to kollegaer til råds, det stod ikke engang på pakken) ville jeg aldrig havde vidst det.

Når nu vi er i gang så har pencillin samme effekt! Igen fakta jeg godt kunne tænke mig var en del af den store manual jeg mangler for at finde rundt i livet som kvinde og nok også info min veninde der nu har en lækker lille nugat unge på 2 år kunne ha tænkt sig var lidt nemmere tilgængelige tidligere.

Med det sagt er Perikum naturlægemidlet mod nedtrykthed, mens Baldrian og Humle har en beroligende effekt som ofte bliver brugt som sovemiddel. Alt sammen anbefalingsværdige, hvis man altså ikke lige er på pillen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrk dit immunforsvar