Ashtanga Yoga II Series Hovedstande

Yoga! Når du skal ud af sengen

IMG_5769_Fotor_FotorDet er altid hårdt at skulle ud af sengen om morgenen og hvis du ligesom mig har brug for mindst to tønder kaffe og et iskoldt brusebad før du overhovedet er klar til bare at åbne øjnene, kan de her asana’s måske hjælpe dig til at komme ud af dynerne og få en dejlig behagelig start på dagen.

IMG_5769_Fotor

2 ud af 10 har en biologisk rytme, som er længere end 24 timer; det såkaldte ‘lagen-skræk’. Andre har en lidt kortere døgnrytme end 24 timer, og de vågner af sig selv om morgenen. Hvis du ikke gør, er det helt normalt

IMG_7923_Fotor

Om man er A-menneske eller B-menneske er et resultat af både arv og miljø, ifølge Folkesundhedsinstituttet. Så du skal ikke have det dårligt over ikke at være den ‘morgenfriske’ der har været ude på halvmaraton og lavet hovedrengøring før morgenmaden.

IMG_7861_Fotor

Morgenmennesker er disponeret for at være gladere end natteravne. Forskere har fundet en sammenhæng mellem unge morgenmennesker og godt humør. Gode, lange stræk, forøger blod cirkulationen, udløser endhorfiner og gør dig klar til en ny dag

IMG_7842_Fotor

IMG_5777_Fotor

Forskning viser også, at hvis du går tidligere i seng, ser du mere positivt på verden.

IMG_5761_Fotor

En god nattesøvn mindsker risikoen for depression, så husk at gå i ordentlig tid i seng, så er det også nemmere at stå op igen!

3

  • Schougaard

    Hej:)

    Dejlig, inspirerende blog, du har.

    Hav en skøn dag.

    Kh Karina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mimiyogi

      Hej Karina
      Tusind tak! Du er den første kommentar jeg har fået (efter at ha været blogger på dansk i to dage) så det var heldigt den var sød 🙂 Har du selv en blog man må se?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Schougaard

    Du er velkommen til at se min blog: schougaard.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ashtanga Yoga II Series Hovedstande